Een gratis Workshop Week bij JSC Toptraining voor leden en niet-leden!

Van woensdag 29 januari tot en met donderdag 6 februari vindt bij JSC Toptraining de gratis ‘Workshop Week’ plaats. In deze week kan je deelnemen aan en kennismaken met verschillende groepslessen en faciliteiten van het sport- en healthcentrum. Alle activiteiten zijn voor leden en niet-leden. Klik hierop voor het volledige programma!

Demonstraties en workshops

Er worden in de Workshop Week o.a. demonstraties gegeven van nieuwe cursussen zoals valpreventie voor ouderen en rugscholing. Bij onze (sport)masseuse kunt u kennismaken met een sport- of ontspanningsmassage. Er kunnen presentaties worden bijgewoond over voeding en persoonlijke begeleiding en er worden demonstraties gegeven van de Keiser apparatuur en de Kineo. JSC Toptraining is de enige locatie in Waterland waar de Kineo te vinden is; één van de meest effectieve methoden in de sporttechnologie voor revalidatie en training.

Wilt u niet deelnemen aan een activiteit? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom voor een kopje koffie en een rondleiding door het sport- en healthcentrum.