Sportcentrum JSC Toptraining biedt Topkwaliteit in een Topsfeer voor jong en oud.

Een sport & health centrum waar iedereen gezellig, recreatief en professioneel kan werken aan zijn eigen doel op een unieke locatie in het FC Volendam stadion. Met de nieuwste fitnessapparatuur van Matrix en Keiser heb je veel variatiemogelijkheden.

Daarnaast kunnen onze trainers en personal trainers je ook altijd helpen met een trainingsschema of persoonlijke coaching op weg naar jouw doel.
In ons fitnesscentrum kunt u ook deelnemen aan verschillende groepslessen zoals: Spinning, B-Kick, boksen, circuit training, pole -fitness, seniorengym, pilates en yoga. Kijk voor meer informatie over de verschillende lessen en lestijden bij de button groepslessen.

Tevens hebben wij specifieke meetapparatuur zoals een “Inbody Scan” voor een nauwkeurige lichaamssamenstelling en buikvetmeting. Buikvet verliezen is van groot belang voor de gezondheid. De “Kineo” multi station is medisch heel waardevol; je meet hierbij krachtsverschillen en disbalans van spieren in het lichaam.

Ook beschikken wij in ons centrum over een Finse sauna en een infrarood – sauna.

Wij bieden meerdere abonnementen, rittenkaarten en een mooi gezinsabonnement aan! (Inclusief: onbeperkt fitness, onbeperkt groepslessen en onbeperkt gebruik sauna’s). Klik snel op de tarieven button.