Daphne Nierop

10 maanden is Daphne nu onder begeleiding van Ruud aan het revalideren. Het fantastische resultaat: momenteel is zij met het team bij het EK 019 in Zwitserland!

Hieronder haar verhaal:

Toen ik na de zomer van 2017 volledig was teruggekomen van 9 maanden keihard revalideren van een kruisband blessure, stond ik fit aan de start om er een mooi seizoen van te maken.

Helaas ging ik na een aantal weken te fanatiek van start en had ik een terugval in de vorm van een overbelasting aan een pees in dezelfde knie als waaraan ik geopereerd was.

Vanaf dat moment wist ik dat er iets moest gaan gebeuren. Via via kwam ik bij Ruud terecht en binnen no time was ik van top tot teen doorgemeten. De kracht in mijn linkerbeen was zodanig achteruit gegaan dat het behoorlijk fout had kunnen gaan.

De knop ging om en wedstrijden spelen kon ik helaas wel weer vergeten. In plaats daarvan was het 4-5 keer krachttraining in de week en hooguit 1 keer op het veld.

Dit heeft in totaal 3 maanden in beslag genomen en na de winterstop was ik eindelijk weer volledig fit en klaar om minuten te gaan maken!

Zonder de begeleiding en steun die Ruud en het team van fysio’s heeft geboden, had ik hier nu niet gestaan.

Ik ben, mede door zijn hulp, weer terug van weggeweest en ik heb de kans gekregen om me weer te laten zien in Zeist. Momenteel ben ik afgereisd naar Zwitserland voor het EK 019!

Kortom; alles begint met hard werken, het vinden van de juiste mensen en nooit je doelen opgeven!