Liza Smit

Liza Plat: van niet-sporter naar topsporter

Al enkele jaren traint Jan Smit onder begeleiding van Ruud Jacobs om zijn figuur en conditie te verbeteren en op peil te houden. In een motiverend gesprek met Ruud, liet Liza zich overhalen eens mee te gaan trainen. In september 2009 begon Liza met een persoonlijk trainingsschema en een uitgebalanceerd voedingsprogramma met als doelstellingen; fitter worden, afvallen en haar figuur nog verder verbeteren. Er werd snel zichtbaar resultaat geboekt en uiteraard motiveerde Liza dit om te blijven trainen.

Het jaar 2010 was een jaar met vele activiteiten voor Liza. Mede door haar zwangerschap, waaruit in november haar prachtige dochter Emma werd geboren, stond het sporten in dat jaar op een laag pitje. Maar vanaf januari 2011 heeft Liza haar trainingsprogramma weer fanatiek opgepakt. Minimaal twee keer per week wordt er onder begeleiding van Ruud keihard getraind. Ook heeft ze deelgenomen aan de hardloopcursus van JSC Sport. En met een super resultaat; Liza is het afgelopen jaar 10 kilo afgevallen, is 30 centimeter in omvang kwijt en haar percentage lichaamsvet is met 7% afgenomen! Haar totale lichaamssamenstelling is veranderd; ze is in topconditie en haar lichaam is totaal in shape. Heel Nederland heeft kunnen zien dat haar doel om met een perfect figuur te kunnen stralen in haar trouwjurk op Sint Maarten, ruim is gehaald!

Ruud is dan ook ontzettend trots op Liza! Zij is het perfecte voorbeeld van iemand die kan veranderen van iemand die het sporten geen warm hart toedraagt naar een enthousiaste, fanatieke sporter