Personal training klanten Jan en Gerda behalen mooie resultaten

2 leden van JSC Toptraining hebben een leuk verhaaltje geschreven over hun ervaringen. Wil jij ook personal training? meld je dan snel aan via ons contact formulier.

We zullen ons eerst even voorstellen. Jan, 47 jaar, en Gerda, 43 jaar. Na de corona periode vonden we het tijd om iets aan onze fitheid te doen en de overtollige kilo’s. Maar hoe gaan we dat dan doen?

We wilden dit samen gaan doen en dan kom je al snel bij een sportschool uit. We zijn bij JSC Toptraining naar binnen gestapt waar we na een uitgebreide en duidelijke uitleg van Ruud over de mogelijkheden zijn begonnen met trainen onder begeleiding van een personal trainer. Ook konden we gebruik maken van een app waarin je alles wat je eet kan bijhouden en zo kan monitoren of je niet teveel vetten en koolhydraten binnen krijgt.

Voorafgaand aan de 1e training is er d.m.v. een inbody scan gemeten hoe ons lichaam ervoor stond. Denk hierbij aan lengte, gewicht, vetpercentage, spiermassa, maar ook de verhouding tussen bovenlichaam en onderlichaam en de linker en rechterkant van je lijf.

Hierna begonnen de trainingen onder leiding van Gideon en Boyd, met af en toe Alex en Jos als invallers. In het begin met de nodige spierpijn, maar na een aantal weken voel je dat je al sterker en fitter wordt. De trainers wisselen de oefeningen steeds af zodat het niet saai wordt. Tussentijds worden de schema’s aangepast na een test waaruit blijkt dat je andere en zwaardere oefeningen aan kan.

Ook wordt er tussentijds weer een inbody scan gemaakt waarna je de verschillen kan zien met de vorige keer. Dit werkt motiverend als je de getallen de juiste kant op ziet bewegen.

We zijn nu een ongeveer een half jaar bezig en hebben er nog steeds plezier aan. Het resultaat mag er ook zijn. Samen zijn we nu 37 kilo afgevallen en voelen we ons veel fitter dan voorheen. En we leven niet op een blaadje sla, een tomaat en water, waardoor het ook goed vol te houden is.
Nu is het moment dat we zelf de trainingen doen met de door de personal trainers aangereikte oefeningen om zo nog fitter te worden. We hebben er zin in.

We zijn blij dat we bij JSC Toptraining naar binnen zijn gestapt en danken Ruud en zijn team hartelijk voor de begeleiding.
Mocht je ook graag fitter willen worden en eventueel af willen vallen, dan bevelen wij JSC Toptraining van harte aan.

Groeten,

Jan en Gerda