(Top)sporters onder begeleiding van JSC trainers zetten mooie resultaten neer!

Als personal coach werk je samen met een sporter naar resultaat. Het is dan ook fantastisch als dat ook gerealiseerd wordt!

Voetbalster Daphne van Nierop krijgt de kans zich het komend seizoen verder te gaan ontwikkelen in de Verenigde Staten. Daphne werd gescout door een aantal universiteiten en ze heeft tenslotte gekozen voor Creighton University.

Jong FC Volendam is in de laatste wedstrijd van het seizoen kampioen geworden van de derde divisie zondag. Een topprestatie van de mannen die wekelijks met de trainers van JSC Toptraining hebben getraind.

Eerder plaatsten we al een bericht dat Ricardo Veldman Nederlands kampioen onder 18 is geworden in de golfsport. Eerder wist hij het baanrecord van Burggolf Purmerend te verbreken met een ronde van 10-onder par. Als gevolg van deze prestaties is hij geselecteerd voor het junioren EK team. Ook neemt hij individueel aan het EK deel.

Uiteraard wensen wij alle (top)sporters die worden begeleid door JSC Toptraining heel veel succes met de trainingen en voorbereidingen .