Jolanda van Goor

Jolanda van Goor, augustus 2019

Ik kwam bij Ruud terecht voor een vervelende hamstringblessure die ik tijdens mijn hardlooptrainingen op weg naar een halve marathon heb opgelopen. Na een traject bij de fysio besloot ik om met een professional 1 op 1 aan de slag te gaan om de belastbaarheid van de pees te vergroten. En een professional is Ruud. Hij maakte een schema op maat en daarnaast deden we ook verschillende looptechniekoefeningen. Ontzettend leuk en motiverend. Naast het uur personal training deed ik zelf 2x per week het schema in de sportschool, met daarnaast nog aanvullende training (zwemmen en yoga). Nu 10 weken verder en uit de test bleek: een stuk sterker! Tijd om het hardlopen weer gestaag op te bouwen, maar de krachttraining en hou ik erin. Dank je wel Ruud voor je kennis en ondersteuning!